Campionate

Probleme pentru Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită » Al Nassr încă nu i-a înregistrat contractul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 January 2023

Prezentat pe 3 ianuarie la Al Nassr, Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu a fost încă înregistrat la Al Nassr. 

Potrivit regulilor, clubul din Arabia Saudită poate înregistra doar 8 jucători străini. Iar în acest moment, Cristiano Ronaldo este al 9-lea străin din lot. Astfel, Al Nassr trebuie să renunțe la un jucător pentru a putea înregistra contractul starului portughez. 

Al Nassr încă nu l-a înregistrat pe Cristiano Ronaldo

David Ospina, Luiz Gustavo, Alvaro Gonzalez, Anderson Talisca, Ghislain Konan, Pity Martinez, Vincent Aboubakar și Jalaluddin Masharipov sunt străinii din lotul lui Al Nassr, iar potrivit RMC Sports, mijlocașul uzbec Masharipov va fi cel sacrificat pentru a-i face loc lui Cristiano

„Al Nassr nu l-a înregistrat pentru că încă nu există un loc liber pentru un străin. Negocierile pentru vânzarea unuia din ei sunt în desfășurare. Dar încă nu s-a intrat în faza finală”, a explicat un oficial al arabilor, pentru sursa citată. 

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. 

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.