Stranieri

Silviu Lung, 6 parade și un penalty apărat! Șumudică a făcut show în vestiar, după victorie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2023

Al Raed, formația lui Marius Șumudică, Silviu Lung și Alex Mitriță, a câștigat primul meci al anului, 2-1 cu Damac, în etapa a 12-a din Arabia Saudită.

Cu Silviu Lung titular și cu Mitriță în afară lotului, Al Raed a început excelent meciul jucat pe terenul lui Damac. Trupa lui Șumudică a marcat rapid două goluri, în primele 19 minute.

Șumudică și Lung, victorie în Arabia Saudită

În minutul 7, El Berkaoui a deschis scorul. După o degajare lungă a portarului român, mingea a ajuns la Tavares. Acesta a avut o acțiune pe cont propriu și i-a pasat excelent lui El Berkaoui, care a marcat din 6 metri.

În minutul 19, Tavares a făcut 2-0. Acesta a trimis în poartă, din 3 metri, după o centrare excelentă.

În minutul 29 a fost momentul în care Silviu Lung a ieșit la rampă. Portarul a fost decisiv pentru echipa sa și a apărat penalty-ul lui El Soudani.

În minutul 82, Lung a fost învins. După ce a salvat un șut de la 20 de metri, românul a fost învins de Chafai.

Bucurie după meci

Lung a fost omul meciului, având 6 intervenții salvatoare. La final, goalkeeper-ul a fost aplaudat în vestiar de colegi și de staff, iar Șumudică a urlat de bucurie.

După acest rezultat, Al Raed a ajuns la 15 puncte și se află pe locul 10. De partea cealaltă, Damac este pe 6, cu 18 puncte. Lider este Al Nassr, formație care l-a transferat recent pe Cristiano Ronaldo și care în această etapă nu a jucat, din cauza condițiilor meteo.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.