Campionate

Fost fotbalist din Premier League, prins cu cocaină de 4.500 de euro după o urmărire ca în filme

Un fost fotbalist irlandez din Premier league a fost oprit în Dublin pentru condus imprudent. În mașina sa, poliția a găsit cocaină în valoare de 4.500 de euro/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2023

Un fost fotbalist irlandez din Premier league a fost oprit în Dublin pentru condus imprudent. În mașina sa, poliția a găsit cocaină în valoare de 4.500 de euro.

Joi seară, în zona Crumlin din Dublin, capitala Irlandei, poliția a observat o mașină al cărei șofer conducea imprundent. Autoritățile au urmărit vehiculul și au reușit să îl oprească în cele din urmă. Polițiștii au găsit asupra bărbatului cocaină în valoare de 4.500 de euro, potrivit Irish Mirror. Fostul sportiv a fost arestat pentru condus imprudent și posesie de dorguri.

Fost fotbalist din Premier League, prins cu cocaină de 4.500 de euro

Jurnaliștii irlandezi nu au dezvăluit numele bărbatului arestat, dar menționează că este vorba de un fotbalist din Premier League, de naționalitate irlandeză.

Fostul jucător a petrecut noaptea în arestul poliției din Crumlin, dar a fost eliberat în dimineața zilei de vineri. Pe numele său a fost deschis un dosar, trimis la Procuratură.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.