Tenis

Camila Giorgi riscă închisoarea » Doctorul a recunoscut tot: „A cerut certificate false!”

+35 Foto
Camila Giorgi/ foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2023

Camila Giorgi (31 de ani, 66 WTA) este în continuare cercetată după ce a obținut certificat fals de vaccinare împotriva Covid. Medicul său, Daniela Grillone Tecioiu, a recunoscut tot.

În februarie, medicii Daniela Grillone Tecioiu și Erich Volker Goepel au fost arestați în urma unui dosar al Procuraturii din Vicenza, în care au fost anchetați pentru fapte contrare îndatoririlor de serviciu, fals în acte publice și delapidare.

La zece luni distanță, s-a aflat că pe lista clienților primului medic s-a aflat și Camila Giorgi. Acum, Daniela Grillone Tecioru a dezvăluit discuția cu jucătoarea de tenis și faptul că aceasta a primit certificat fals. Giorgi riscă minimum 3 luni de închisoare.

Camila Giorgi se află acum în Australia, unde va juca la turneul Adelaide 2 împotriva Soranei Cîrstea (32 de ani, 45 WTA), sâmbătă dimineață de la 1:30.

„Camila Giorgi a cerut certificat fals de vaccinare”

Daniela Grillone Tecioru a dezvăluit în timpul interogatoriului că întreaga familie Giorgi nu a fost vaccinată anti-Covid, astfel că certificatele obținute sunt false.

„Familia Giorgi se află de mult timp în grija mea. Cu puțin timp înainte de începutul verii (n.r. - în 2021), Camila venise să ceară posibilitatea de a obține certificate false ale tuturor vaccinurilor obligatorii, precum și al vaccinului Covid. Pot confirma cu certitudine absolută că niciunul dintre vaccinurile pentru familia Giorgi nu a fost administrat”, a declarat medicul, potrivit Corriere del Veneto. 

Activitatea ilicită a durat câteva luni, până când conducerea unității sanitare locale din Vicenza a raportat poliției că medicul înregistra „nu mai puțin de 140 de doze la fiecare patru zile, ajungând chiar la 193 de doze între 25 și 29 octombrie 2021”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.