Stranieri

Torje, prezentat la ultimul loc din liga a doua turcă: „Am semnat cu un club mare”

Gabriel Torje/ foto: Genclerbirligi.org.tr

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2023

Gabriel Torje (33 de ani) a fost prezentat de Genclerbirligi Ankara, echipa de pe locul 19, ultimul, din liga a doua din Turcia.

Noua echipă a lui Torje a anunțat că românul a semnat pe 1 an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Astfel, Gabi ar putea juca la Genclerbirligi până în 2025. Mijlocașul lateral va încasa 20.000 de euro lunar. El s-a despărțit de Farul în această iarnă, după jumătate de an petrecută sub comanda lui Gică Hagi.

Torje, prezentat la Genclerbirligi

„Genclerbirligi a semnat cu mijlocașul român Gabriel Torje. Clubul nostru a accelerat mutările pe piața transferurilor și a ajuns la un acord pe 1 an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe un an, cu jucătorul de 33 de ani. 

Experimentatul fotbalist, care a mai jucat în țara noastră la Konyaspor, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor și Bandırmaspor, a mai evoluat la Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Akhmat Groznîi, Larisa și în cele din urmă la Farul, în România”, se arată pe site-ul lui Genclerbirligi.

Gabi Torje: „Am semnat cu un club mare”

„Turcia este o țară pe care o cunosc foarte bine. Sunt extrem de fericit să mă întâlnesc din nou cu fanii fotbalului din Turcia. Deoarece am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu o comunitate mare de suporteri.

Sunt gata să dau totul pentru club și aștept cu nerăbdare să joc în fața fanilor lui Genclerbirligi”, a transmis Gabi Torje, potrivit site-ului noului său club.

VIDEO. Torje, gol senzațional CSU Craiova - Farul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.