Liga 1

FC Botoșani, cea mai activă în mercato: 6 mutări anunțate în ultimele 24 de ore

Eduard Florescu a revenit la FC Botoșani și va purta numărul 10 // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 January 2023

FC Botoșani a renunțat la Shaquill Sno (27 de ani), Marian Obedeanu (22), Yacouba Sylla (32) și Elad Shahaf (24). În schimb, i-a transferat pe mijlocașii Eduard Florescu (25) și George Dragomir (19).

FC Botoșani, locul 13 în Superligă, este cea mai activă echipă din campionatul românesc în acest mercato.

În ultimele 24 de ore, moldovenii au dat afară 4 jucători și au adus 2, pe mijlocașii Eduard Florescu și George Dragomir. Primul a revenit la Botoșani după 4 luni petrecute la CSU Craiova, în vreme ce Dragomir a venit de la Sepsi OSK, pentru care a jucat 10 meciuri și a înscris un gol în ultimii 3 ani.

Cei 4 jucători cărora FC Botoșani le-a reziliat contractele:

  • Shaquill Sno (27 de ani), fundaș dreapta, din iulie 2022 în Moldova. A jucat 18 meciuri și a înscris două goluri pentru Botoșani. 
Shaquill Montell Sno
  • Marian Obedeanu (22 de ani), mijlocaș ofensiv care evolua la Botoșani tot din vara anului trecut, când a venit de la Academica Clinceni. Obedeanu a jucat un singur meci pentru FC Botoșani, în Cupă, cu FCSB.
Marian Obedeanu // foto: Instagram FC Botoșani
  • Elad Shahaf (24 de ani), mijlocaș central ajuns la Botoșani în vara lui 2022, din Israel. Realizările lui Shahaf la Botoșani: 14 apariții și o pasă decisivă.
Elad Shahaf, în roșu // foto: Imago Images
  • Yacouba Sylla (32 de ani), „închizător” care trecuse în perioada 2019-2020 și pe la CFR Cluj. Sylla a semnat cu FC Botoșani în iulie 2022 și a jucat 16 meciuri pentru moldoveni.
Yacouba Sylla

Mai multe știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.