Campionate

Primul scandal cu Ronaldo la Al-Nassr. A plecat la pauză din lojă!

Primul scandal cu Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Foto: Twitter @brfootball

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 07 ianuarie 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a văzut numai prima repriză a meciului Al Nassr - Al Ta'ee (2-0) din tribune, după care s-a plictisit și a plecat la vestiar, provocând nedumerire printre conducători.

Debutul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită s-a amânat, și din motive birocratice. Al-Nassr nu a reușit să-l înscrie încă la Ligă și oricum nici nu avea drept de joc, din cauza unei suspendări pe două meciuri cu care s-a transferat din Anglia. 

Portughezul a venit totuși la stadion, la partida cu Al Ta'ee, pentru a se familiariza și cu atmosfera, mai ales că biletele toate fuseseră vândute, fanii crezând că acum îl vor vedea pe atacantul de 37 de ani jucând.

Cristiano Ronaldo a tras la bicicletă

Cristiano s-a cam plictisit în lojă și aproape de pauză a plecat! A apucat să vadă însă deschiderea scorului și primul gol marcat de Talisca, ridicându-se în picioare, după care s-a dus la vestiare. Și nu s-a mai întors în lojă pentru repriza secundă

A preferat să vadă partida la un televizor din vestiar. Acolo s-a bucurat pentru al doilea gol reușit de brazilianul Talisca și și-a văzut de antrenament. 

Cristiano Ronaldo a plecat la pauză din lojă în timpul meciului Al Nassr - Al Ta'ee. Foto: Twitter @brfootball

Da, în timp ce colegii săi erau pe gazon și câștigau (2-0) întâlnirea amânată de joi, din cauza unor probleme la nocturnă, Ronaldo n-a stat deloc și în repriza a doua a tras la bicicletă. 

Imagini din vestiar au fost publicate pe rețelele sociale de Al-Nassr, ca nu cumva să se creadă că noul său jucător a plecat din stadion și n-a urmărit jocul.

Întrebări în presa locală după ce Ronaldo a plecat la pauză din lojă

Presa locală s-a întrebat însă imediat ce l-a determinat pe Cristiano să plece din tribună și a făcut paralela cu ultimele săptămâni ale aventurii la Manchester United. 

Ronaldo făcuse ceva asemănător cu Erik ten Hag pe Old Trafford, când a aflat că nu va fi folosit decât în repriza secundă. De-aici s-a aprins scânteiia scandalului și s-a ajuns la plecarea sa forțată din Premier League. 

Este posibil ca Ronaldo să debuteze în Arabia Saudită pe 22 ianuarie, la partida cu Al-Ettifaq, de pe teren propriu, bineînțeles dacă nu mai apar și alte probleme. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.