Campionate

Pe cine-și mai dorește Al-Nassr din Europa, după Cristiano Ronaldo

Eden Hazard, dorit de Al-Nassr. Foto: Imago Images

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 07 ianuarie 2023

Eden Hazard, care și-a anunțat retragerea din naționala Belgiei, ar putea scăpa de coșmarul Real Madrid și să joace într-un campionat mai relaxat. În vara lui 2024, îi expiră acordul cu gruparea blanco.

Eden Hazard împlinește sâmbătă 32 de ani și a ajuns un balast la Real Madrid. A prins doar 296 de minute în acest sezon, adunate din 7 partide, și e foarte departe de mijlocașul pe care campioana Europei plătea 115 milioane ede euro în 2019. 

Eden Hazard, dorit de Al-Nassr

Los blancos încearcă să scape de el și să obțină și ceva bani, dar fiind că în iunie 2024 îi expiră contractul. The Sun a aflat că se poartă negocieri intense în aceste zile pentru ca belgianul, retras din națională după dezamăgitorul CM 2022, să devină din nou coleg cu Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

În trei sezoane și jumătate la Real Madrid, Hazard n-a bifat decât 73 de partide și a marcat 7 goluri. Cifre de coșmar pentru cel care mai valorează acum doar 7,5 milioane de euro, după cotația Transfermarkt.de. 

Banii nu reprezintă o problemă pentru Al-Nassr

Și Foot Mercato scrie că se apropie de final cariera lui Eden în Europa, iar rezerva lui Real are șansa să colaboreze din nou cu Rudi Garcia, după cei 4 ani la Lille. Șefii lui A-Nassr au discutat cu jucătorul și cu agentul său, încercând să se pună de acord cu durata contractului și cu celelalte condiții

Banii nu reprezintă deloc o problemă pentru gruparea saudită, care-i asigură lui CR7 cel mai mare angajamentul din sportul mondial, 200 de milioane de euro anual până în 2025.

Kante și Ramos stau la coadă

Lista de cumpărături a lui Al-Nassr mai cuprinde și alți fotbaliști din Europa: N'Golo Kante (31 de ani), fostul coleg de la Chelsea, și Sergio Ramos (36), ex-coechipierul de la Real Madrid

Pentru ambii este nevoie însă de cedarea a doi străini, altfel nu vor putea fi înscriși la Liga saudită. Deocamdată, nici Cristiano nu era loc, dar speră ca până pe 22 ianuarie, când îi expiră și suspendarea pe două meciuri cu care a venit de la Manchester United, să se rezolve și această problemă birocratică, astfel încât să debuteze acasă cu Al-Ettifaq.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.