Liga 1

Sorin Cârțu, deranjat de refuzul clubului din Liga 1: „Am făcut o ofertă, dar vor prea mult pentru România!”

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, spune că FC Hermannstadt a refuzat oferta pentru fundașul stânga Raul Opruț (25 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 ianuarie 2023

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, spune că Hermannstadt a refuzat oferta pentru fundașul stânga Raul Opruț (25 de ani). 

CS Universitatea Craiova a oferit 400.000 de euro pentru transferul lui Raul Opruț, dar gruparea sibiană a refuzat. Sorin Cârțu nu a primit bine vestea. 

Sorin Cârțu: „Negocierile cu Opruț au căzut”

„Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. 

Îi lăsăm să vândă afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum alt jucător e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Antena Sport

Cine e Raul Opruț, fundașul dorit de CS Universitatea Craiova 

Raul Opruț a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliștui ai revelației Hermannstadt. Prestațiile solide l-au adus și în atenția selecționerului Edi Iordănescu. Apărătorul a bifat două apariții în tricoul primei reprezentative, în meciurile amicale cu Slovenia, scor 1-2, și Republica Moldova, scor 5-0.

Raul Opruț / FOTO: Imago

Raul Opruț este un fundaș puternic, cu talie, măsurând 1,84 metri. A fost format în Italia, la juniorii lui Chievo. A mai evoluat în Peninsulă pentru Genoa U19, Albissola și la prima echipă a celor de la Genoa. Din vara anului 2019 este sub contract cu FC Hermannstadt.

În actuala stagiune a bifat 23 de apariții pentru grupa sibiană, 19 în Liga 1 și 4 în Cupa României. A reușit o pasă decisivă.

VIDEO. Eugen Neagoe: „Este o perioadă dificilă. Trebuie să profităm de acest cantonament”

>

Citește și alte știri din fotbalul româânesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.