Campionate

Pare ireal, dar nu e! De câte tricouri are nevoie Messi la meciurile Argentinei

Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 January 2023

Emiliano Martinez, portarul argentinian de la Aston Villa, a dezvăluit câte tricouri oferă Lionel Messi după fiecare meci la echipa națională.

Într-un dialog cu Amazon, Emiliano Martinezi, proaspăt campion mondial cu Argentina, a dezvăluit că Messi oferă aproximativ 2-300 de tricouri cu numele său la fiecare partidă a naționalei.

VIDEO. Emiliano Martinez: „După fiecare meci, Messi face cadou 2-300 de tricouri”

@kleatcases2 Goat numbers #messi #messi10 #messiworldcup ♬ original sound - Kleatcases

„De fiecare dată când merg la echipa națională, cer un tricou cu Messi. L-am întrebat odată pe omul care se ocupă cu echipamentul: «De câte tricouri are nevoie Messi pentru a oferi după fiecare meci?».

Mi-a zis că la fiecare meci, printează 2-300 de tricouri cu numele lui Messi, pentru toți cei din jur. Am avut odată două meciuri internaționale și au printat 650 de tricouri cu Messi. Sponsorii, jucătorii, cei din staff, antrenorii, toți au nevoie de un tricou cu Leo”, a declarat Emiliano Martinez.

Martinez și Messi au fost eroii Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar, unde „albiceleștii” au cucerit al treilea trofeu mondial din istorie. „Dibu” a primit trofeul pentru cel mai bun portar al turneului. A salvat pe Argentina la ultima fază a finalei, când a scos din postură de unu la unu cu Kolo Muani. 

Scorul ar fi devenit 4-3 pentru Franța, Dar Martinez a trimis meciul la penalty-uri. Acolo, a apărat o lovitură de departajare și sud-americanii au s-au impus cu 4-2 după penalty-uri. De cealaltă parte, Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final, reușind două goluri și în finală, 7 în total.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.