Liga 1

Un dublu campion revine în Liga 1: „Pleacă la CFR Cluj”

Clubul maghiar Kisvarda a anunțat în mod oficial că fundașul dreapta Andrei Peteleu (30 de ani) va semna cu CFR Cluj. FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 ianuarie 2023

Clubul maghiar Kisvarda a anunțat în mod oficial că fundașul dreapta Andrei Peteleu (30 de ani) va semna cu CFR Cluj. 

CFR Cluj bifează al doilea transfer al iernii, după cel al atacantului croat Anton Maglica (31 de ani). Andrei Peteleu revine la formația pentru care a evoluat între 2016 și 2020, înaintea transferului la Sheriff Tiraspol.

Andrei Peteleu, revenire la CFR Cluj 

„Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci a jucat 2048 de minute. 

A contribuit la locul secund istoric ocupat în campionat și a evoluat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League. 

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda. 

Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, au scris cei de la Kisvarda pe site-ul oficial

CFR Cluj încă nu a anunțat oficial mutarea.

Andrei Peteleu, dublu campion cu CFR Cluj

Andrei Peteleu, fost internațional de tineret, a îmbrăcat de 62 de ori tricoul lui CFR Cluj la precedenta aventură în Gruia. Fundașul dreapta are două titluri de campion al României în palmares, ambele cu gruparea „feroviară”.

Andrei Peteleu

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul, Sheriff Tiraspol, UTA și Kisvarda.

VIDEO. Ce e în sticluța din care Dan Petrescu bea în fiecare meci? Bogdan Mara: „Are probleme cu stomacul”

>

Citește și alte știri din fotbalul româânesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.