Liga 1

De ce a ales FCSB să folosească două formule diferite în meciurile amicale din Antalya: „Altceva ne interesează!”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de Otilia Cristea  —  duminică, 08 ianuarie 2023

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit de ce vicecampioana va disputa doar două meciuri amicale în cantonamentul din Antalya. 

FCSB este ultima formație din Liga 1 care a zburat spre Antalya, duminică. Vicecampioana revine acasă pe 20 ianuarie. Mihai Stoica a explicat cum a fost stabilit programul și de ce vor fi folosite două echipe total diferite în meciurile-test.

Mihai Stoica, detalii despre cantonamentul lui FCSB

„În momentul în care iei un meci în pregătire e clar că trebuie să îl pregătești. Nu poți să lucrezi înainte de meci, în ziua meciului sau după meci. Sunt trei zile pe care nu le compromiți, dar în care trebuie să pregătești specific meciul. 

S-a întâmplat în trecut să se antreneze normal, să facă forță cu o zi înainte, apoi să aibă rupturi de ligamente încrucișate.

Am zis că fiind o perioadă foarte scurtă, nu atât meciurile ne interesează, cât pregătirea. Eu am făcut exact ce au zis ei (n.r. - staff-ul FCSB). Mi-au zis ce meciuri vor. Au zis că vor două în aceeași zi. Pentru că am găsit adversari foarte buni am zis că nu e o problemă ca unii să joace într-o zi, alții a doua.

Am găsit adversari foarte buni. Pogon e locul 4 în Polonia, joacă spectaculos, iar Rakow e liderul la zi”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report” de la Orange Sport, emisiune moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

FCSB, amicale cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa în Antalya

  • 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Pogon Szczecin | Gloria Sports Arena, Belek
  • 16 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Rakow Czestochowa | Regnum Carya Football, Belek

FCSB, condiții de lux în Turcia 

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce.

Roș-albaștrii au ales Regnum Carya. Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri.

Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA.

460 de dolarie prețul pentru o cameră dublă pe noapte la Regnum Carya, în perioada 10-20 ianuarie

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek.

VIDEO. FCSB a început pregătirea de iarnă. Ovidiu Popescu și Iulian Cristea s-au antrenat normal

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.