Liga 1

Încă o umilință pentru Strizu » Antrenorul din acte de la FCSB a fost lăsat acasă!

Articol de Vlad Nedelea, Cătălin Stroia  —  duminică, 08 ianuarie 2023

FCSB a plecat azi spre Antalya, acolo unde va sta până pe 20 ianuarie. Dar antrenorul din acte, Leonard Strizu, nu a făcut deplasarea cu echipa.

FCSB e prima echipă care pleacă în cantonament fără antrenorul principal. În vârstă de 55 ani, Strizu a fost numit tehnician FCSB în noiembrie, dar acesta ocupă postul doar în acte, pentru că are licența PRO, fiind o acoperire pentru Mihai Pintilii.

Leo Strizu nu a mers cu FCSB în cantonament

Cu lotul roș-albastru, plecat azi de la aeroportul Băneasa, nu a făcut deplasarea Leonard Strizu, antrenorul principal din acte. Sursele GSP.ro spun că aceasta nu a fost luat în calcul pentru deplasare, fiind decizia conducerii. 

Strizu nu va merge deloc în Antalya, iar de pregătirea echipei se va ocupa Mihai Pintilii, alături de staff-ul său.

Leo Strizu: „Pintilii ia toate deciziile!” 

În urmă cu o lună, Strizu recunoștea în timpul unei conferințe că Mihai Pintilii este cel care se ocupă de echipă. 

„Să o mai lămurim o dată! Pintilii decide 100% despre echipă, programul de pregătire. V-am mai zis: domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți”, spunea Strizu, adus la prima echipă de la centrul de copii și juniori. 

De ce-l mai întrebați pe Leo Strizu, nu știți cine face echipa la FCSB? Nu știți? Eu! La antrenamente, cine o face? Pintilii! Trebuie voi, televiziunile, să cereți la Ligă să vină Pintilii la conferințele de presă de după meci. MM Stoica a vorbit la televiziuni ca să vină Pintilii la interviuri, după meciuri 

- Gigi Becali, patronul FCSB, pe 1 decembrie

Lotul deplasat de FCSB în Turcia

FCSB a decis ca în cantonamentul din Antalya să mizeze și pe fotbaliști de la echipa a doua, precum portarul Alexandru Maxim (16 ani), fundașul Luca Ciobanu (17 ani) și mijlocașii Vlad Tudor (19 ani), Mihai Toma (16 de ani) și David Popa (15 ani).

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Mihai Tudor, Vlad Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

VIDEO FCSB a plecat azi în Antalya

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.