Stranieri

Șefii lui Galatasaray, detalii despre situația lui Moruțan: „În acest caz, opțiunea de cumpărare devine obligatorie”

Olimpiu Moruțan // FOTO: twitter.com/PisaSC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 ianuarie 2023

Ajuns în vară la Pisa, sub formă împrumut, Olimpiu Moruțan (23 de ani) i-a impresionat pe șefii clubului din Serie B.

După ce Ioan Becali (70 de ani), reprezentantul lui Olimpiu Moruțan, a spus că Pisa l-ar putea cumpăra definitiv pe mijlocașul român încă din această iarnă, șefii clubului turc au vorbit despre situația în care se află acesta.

Cenk Ergun, directoul sportiv al lui Galatasaray, a făcut o analiză a celor mai importanți jucători ai clubului și a vorbit și despre posibilitatea ca Pisa să-l transfere pe Moruțan.

„Până acum nu au făcut o ofertă pentru Moruțan. Se uită la bugetul lor și analizează. Moruțan e important pentru Pisa. Discut cu antrenorul echipei și este mulțumit de el. Dar încă nu am primit nimic oficial.

Dacă Pisa va câștiga Serie B și va promova, va intra în vigoare opțiunea de transfer. E obligatorie. Dacă îmi aduc bine aminte, suma va fi de 5,5 milioane de euro.

Să vedem ce va fi. Împrumutul va continua până la finalul sezonului. Atunci se va face o evaluare și vom vedea ce va fi”, a spus Cenk Ergun pentru presa din Turcia.

Cumpărat de Galatasaray de la FCSB în 2021, pentru 3,8 milioane de euro, Moruțan a rezistat un singur an în Istanbul. În august a fost împrumutat la Pisa, unde a devenit piesă de bază. Românul a înscris de 4 ori și a pasat decisiv de 7 ori în 18 meciuri în acest sezon, ajutându-și echipa să urce pe locul 5, de baraj, în Serie B.

VIDEO Cum vede Iosif Rotariu plecarea lui Moruțan de la Galatasaray: „I-a fost aproape imposibil să se impună la un club mare”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.