Campionate

„Este afacerea secolului” » Cristiano Ronaldo, tratat ca un adevărat șeic la Riad: 5 mașini, 3 restaurante și supermarket privat!

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al Nassr // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 ianuarie 2023

La aproape 38 de ani, pe care îi va împlini pe 5 februarie, Cristiano Ronaldo va juca pentru prima oară în afara Europei. A semnat cu Al Nassr, echipă din capitala Arabiei Saudite, Riad, unde CR7 și familia se vor bucura de câteva privilegii incredibile.

Cristiano va fi tratat ca un rege la Riad, unde va locui într-un adevărat palat. Nu doar că va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon, dar va avea parte de beneficii inimaginabile în capitala Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo, ca un adevărat șeic la Riad: „Este afacerea secolului”

Cristiano și membrii familiei vor fi protejați la tot pasul de o firmă privată de securitate, vor avea la dispoziție un supermarket privat și un magazin cu acces exclusivist.

Cristiano va avea la comandă 5 mașini diferite, trei restaurante de top și condiții luxoase de antrenament, precum o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de fotbal, unul de baschet și două săli de forță complet echipate.

„Este afacerea secolului”, scrie cotidianul italian Corriere dello Sport.

Venit la Al Nassr cu o suspendare din Anglia, Cristiano mai are de așteptat până să debuteze la noua echipă. O va face, cel mai probabil, pe 22 ianuarie, cu Al Ettifaq.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.