Liga 1

Fost jucător la FCU Craiova, condamnat după o reacție șocantă la adresa fostei iubite: „M-a amenințat că mă omoară când a aflat că sunt însărcinată”

Fisayo Adarabioyo/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 January 2023

Fisayo Adarabioyo (27 de ani), fost jucător la FCU Craiova în 2019, când oltenii erau în Liga 3, este acuzat de fosta iubită că a amenințat-o cu moartea.

Atacantul a recurs la acest gest când a aflat că prietena lui era însărcinată, în 2021.

Adarabioyo este un jucător crescut de Manchester City, care a mai trecut pe la Crystal Palace U21, NAC Breda, Oss, FCU Craiova, Warrington, Altrincham și Ashton United. În prezent, el este liber de contract. La FCU Craiova s-a aflat între februarie și aprilie 2019, dar nu a jucat.

Fisayo Adarabioyo și-a amenințat fosta iubită cu moartea

Când a aflat că iubita sa era însărcinată, Adarabioyo s-a dus la ea acasă și a început să izbească în geamurile casei din Chesire, scrie presa din Anglia. Apoi, el a amenințat-o cu moartea prin mesaje.

„Eram însărcinată de 24 de săptămâni. Reacția lui a fost șocantă și înfiorătoare. Sper să mori. Dacă spui cuiva, o să te omor, asta îmi transmitea”, a declarat fosta iubită a lui Adarabioyo, potrivit The Sun.

Cei doi au fost împreună între 2019 și 2021. Ea i-a spus lui Adarabioyo că este însărcinată după ce relația s-a terminat. Atacantul a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.