Media

Cine sunt concurenții Survivor 2023! Mai mulți sportivi participă la concursul Pro TV

Ionut Iftimoaie, emisiunea Survivor debutează în această seară la Pro TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 ianuarie 2023

Emisiunea Survivor debutează în această seară la Pro TV. Mai mulți oameni de sport vor participa: Ionuț Iftimoaie, fost campion de kickboxing, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii sau Daria Chiper – baschetbalistă.

„Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul”, spun organizatorii emisiunii TV. 

  • Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 
  • Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Ce este Survivor

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 

Cine prezintă Survivor România 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Citește și alte știri despre Survivor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.