Campionate

Șansa lui Rareș Ilie? Nice și-a dat afară antrenorul, după un rezultat rușinos în Cupa Franței

Lucien Favre și Rareș Ilie/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 ianuarie 2023

Nice, echipa lui Rareș Ilie, l-a demis pe antrenorul Lucien Favre. Elvețianul era din vară la echipa de pe Coasta de Azur.

Rezultatul rușinos din Cupa Franței, 0-1 cu Puy-en-Velay, echipă de pe locul 16 din liga a treia, le-a pus capac șefilor lui Nice. Aceștia au decis să renunțe la Lucien Favre, iar echipa va fi preluată de interimarul Didier Digard, potrivit RMC Sport.

Șansa lui Rareș Ilie? Nice l-a dat afară pe Lucien Favre

De demiterea lui Lucien Favre ar putea profita Rareș Ilie. Românul nu a mai jucat un meci oficial la Nice de pe 6 octombrie. Atunci, bifa 15 minute pe final la victoria cu Slovacko, 1-0, din grupele Conference League.

Românul începuse bine la Nice. A jucat 27 de minute în prima etapă de Ligue 1, apoi în următoarele două runde a fost titular. A mai jucat o repriză în etapa 5, la 1-1 cu Marseille, când a fost schimbat la pauză. Ulterior, a mai bifat un minut în campionat, cu Ajaccio, pe 11 septembrie. De atunci, nu a mai jucat în Ligue 1.

Lucien Favre nu s-a bazat pe Rareș Ilie nici măcar la meciul din Cupa Franței cu Puy-en-Velay. Românul a rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul partidei. Ilie a jucat 3 meciuri amicale în perioada Campionatului Mondial, cu Standard Liege (4-1), Girona (1-2) și Tottenham (1-1). Doar în primul a fost titular, dar a fost schimbat la pauză.

8 meciuria jucat Rareș Ilie la Nice, în Ligue 1 și Conference League. Nu a marcat și nu a pasat decisiv

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.