Liga 1

CFR Cluj a anunțat transferul viitorului adversar al României în preliminariile EURO

Ermal Krasniqi, în stânga // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 January 2023

CFR Cluj a anunțat transferul extremei stânga Ermal Krasniqi (24 de ani), jucător adus de la FC Ballkani, fosta rivală a „vișiniilor” din Conference League.

CFR Cluj continuă să se întărească înainte de partea a doua a sezonului, unde va ataca titlul și o va înfrunta pe Lazio în „16-imile” Conference League.

Campioana României a anunțat astăzi transferul kosovarului Ermal Krasniqi, extremă stânga care în ultimii 3 ani și jumătate a jucat la FC Ballkani.

CFR Cluj a anunțat transferul lui Ermal Krasniqi

Dan Petrescu l-a urmărit îndeaproape pe Krasniqi, pe care CFR l-a avut ca adversar în grupele Conference League ale acestui sezon. Ermal a jucat doar în meciul tur, egalul de la Pristina, 1-1.

Evaluat de Transfermarkt la 375.000 de euro, Krasniqi a jucat 105 meciuri la Ballkani, în care a înscris 39 de goluri și a pasat decisiv de 17 ori.

Ermal Krasniqi // sursă foto: Facebook CFR Cluj

În noiembrie 2022, a fost convocat pentru prima dată la echipa de seniori din Kosovo. A fost integralist în amicalul cu Insulele Feroe, 1-1. Este foarte probabil ca Ermal să fie adversar al României în calificările pentru EURO 2024, în condițiile în care România și Kosovo au fost repartizate în aceeași grupă, I.

Este al patrulea transfer al iernii oficializat de CFR Cluj, după Anton Maglica, Bogdan Țîru și Andrei Peteleu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.