Handbal

Pe 21 sau 22 mai

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia a stabilit ieri două date pentru derbyul Oltchim-Rulmentul.

Meciul care va decide cam­pi­oan­a României la feminin în sezo­nul 2007-2008, cel dintre Oltchim Rm. Vîlcea şi Rul­men­tul Braşov, se va disputa pe 21 sau 22 mai. Federaţia Română de Handbal a stabilit că acestea sînt singurele date la care se poate dis­puta meciul după regulament. “Braşovul poate să-şi aleagă una dintre cele două date, fiind echipa care participă în cupele euro­pene”, a declarat Mihai Bocan, preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul FRH.

Vîlcea e de acord cu decizia. “E conformă cu regulamentul. Vom juca în oricare dintre aceste do­uă date. Braşovul nu a avut respect faţă de noi, credea că Oltchim e can­titate neglijabilă cînd a propus să se joace în iunie”, a declarat vicepreşe­din­tele Oltchimului, Petre Berbe­caru.

În schimb, Braşovul a criticat vehe­ment decizia. “Ne obligă să jucăm între cele două manşe ale finalei Cupei Cupelor contra norve­gien­celor de la Larvik? E bătaie de joc! Dacă Vîlcea era în situaţia noastră se proceda la fel? O să mer­gem şi noi cu junioarele să ne batem joc de campionat”, a spus preşedin­tele Sorin Tîrcă. Preşedinţii clubu­ri­lor din Liga feminină se vor întîlni azi la FRH şi vor discuta cu privire la data de disputare a der­byului. Rulmentul e lider în cam­pionat, cu 44 de puncte, Oltchim fiind pe locul 2, cu 42 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.