Liga 1

Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”

Andres Dumitrescu, în stânga // FOTO: Imago

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 11 ianuarie 2023

După ce l-a adus pe Alexandru Ișfan și îl testează pe Juraj Badelj, CS Universitatea Craiova a mai pus ochii pe un jucători din Liga 1: Andres Dumitrescu, fundaș stânga în vârstă de 21 de ani.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Eugen Neagoe îl vrea sub comanda sa pe fundașul de la Sepsi, care evoluează în banda stângă. Oltenii s-au orientat către Dumitrescu după ce oferta pentru Raul Opruț le-a fost refuzată de Hermannstadt.

Universitatea Craiova îl vrea pe Andres Dumitrescu

Conducerea oltenilor s-a interesat de apărătorul de la Sepsi. Pentru moment nu există o ofertă oficială din partea Craiovei, ci doar discuții, care au fost confirmate și de Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK.

„Nu a fost o ofertă, ci doar s-au interesat de el. Cam atâta tot. Din discuția avută reiese ca am cam refuzat. Dar cine știe? Pentru o ofertă de nerefuzat, se schimbă lucrurile”, a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Andres Dumitrescu a plecat în Italia, la Padova U19, de la FC Argeș, în martie 2019. A mai jucat la Team Ticino U21, iar Sepsi l-a adus în ianuarie 2020.

650.000 de euroe cota lui Andres Dumitrescu, potrivit transfermarkt

Andres Dumitrescu l-ar înlocui pe Nicușor Bancu

Andres Dumitrescu // FOTO: Imago

În acest sezon, Andres Dumitrescu a adunat 20 de meciuri pentru Sepsi, în toate competițiile. 

Dacă va ajunge la Craiova, Dumitrescu se lupta pentru un loc de titular cu Bogdan Vătăjelu. Oltenii îl mai au pe acel post și pe Nicușor Bancu, dar acesta este accidentat în prezent.

VIDEO Eugen Neagoe, după CSU Craiova - Kecskemeti 3-1: „Puteam să marcăm mai mult”

>

Mai multe știri despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.