Liga 1

Budescu așteaptă apelul de la FRF: „Mă gândesc tot timpul la națională. Aș merge oricând”

Constantin Budescu

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 11 January 2023

Decarul de la Petrolul, Constantin Budescu, 33 de ani, a jucat doar în prima repriză a victoriei cu azerii de la Turan Tovuz (3-2), refăcându-se după o răceală. Artistul ploieștenilor este gata de o nouă reprezentație, astăzi, de la ora 14:30 în România, în amicalul cu Lechia Gdansk.

  • Reporterul Eduard Apostol este în Side (Antalya) și transmite cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

„Sunt foarte bine fizic. Nu au fost probleme serioase. Am fost un pic răcit. După ce am jucat o repriză, am convenit să merg la hotel, să nu mai stau transpirat pe margine. Nimic special. 

N-am ajuns la spital sau ceva de genul, s-a făcut prea mare caz din nimic. Pe mine, mă motivează fotbalul. Sper să joc cât mai mult. Eu m-am apucat și ținut de fotbal de plăcere. Am bifat multe meciuri și nu m-am plictisit de fotbal”, a declarat Budescu pentru Gazeta Sporturilor.

>

Constantin Budescu nu renunță la echipa națională: „Mă gândesc tot timpul”

Cu 5 goluri în 17 selecții la prima reprezentativă, Budescu a mărturisit că nu a renunțat la ideea de a mai îmbrăca tricoul naționalei. Mijlocașul de 30 de ani a punctat: 

„Mă gândesc tot timpul la națională. Am trecut printr-o situație delicată, am fost accidentat, de-abia am ajuns la sută la sută. Dacă va fi nevoie de mine, spun «da» echipei naționale

Nu sunt genul să spun că am o vârstă, că nu mă gândesc... Mi-a făcut tot timpul plăcere să joc la prima reprezentativă. Sunt mai mulți factori de care depind. În primul rând, să joc bine la echipa de club”.

9 meciuriși un gol a bifat Budi în acest sezon la Petrolul

Cred că Petrolul va rezista, așa credem. Am avut ceva discuții și trebuie să o scoatem la capăt. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot.

Probabil, aș fi putut avea mai multe selecții la națională. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc de selecțiile la națională. Când am fost chemat, am mers cu plăcere. Eu n-am renunțat nici acum la prima reprezentativă. Oricând! Important e să fiu sănătos, să joc bine la echipa de club.

- Constantin Budescu, Petrolul

15%este cuantumul minutelor strânse de mijlocaș în actuala ediție

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.