Campionate

Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

Wout Weghorst, 30 de ani, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 11 ianuarie 2023

Wout Weghorst, olandezul care a marcat două goluri Argentinei, e criticat de Wesley Sneijder: „Sunt 300 de atacanți ca el în Premier League".

Wout Weghorst, 30 de ani, atacantul olandez cu alură de baschetbalist, la 1,97 m, e gata să plătească din buzunarul propriu o compensație financiară pentru a prinde transferul carierei.

Erik ten Hag încearcă să-l ia de la Beșiktaș pe Wout Weghorst

Jucătorul care a marcat două goluri Argentinei în „sferturile" CM 2022 și care a fost făcut "prost" de Leo Messi după ce i-a provocat pe albicelești a fost împrumutat de Burnley la Beșiktaș până la sfârșitul sezonului. Dar Erik ten Hag, managerul lui Man. United, îl vrea acum pe Old Trafford, pentru a doua parte a stagiunii. Numai că Beșiktaș trage de timp, cere bani ca să anuleze împrumutul.

Weghorst și-a luat adio de la fanii lui Beșiktaș și speră să ajungă la Manchester. Dar nici compatrioții săi nu înțeleg cum i-ar putea ajuta Wout pe "Red Devils".

Harry Kane sau Victor Osimhen, la vară. Acum, Wout Weghorst

Wesley Sneijder, ex-căpitan al naționalei, recordmanul de selecții Oranje (134; 31 de goluri), a comentat în emisiunea Veronica Offside de ce l-ar vrea Ten Hag la United: "Transferul lui Weghorst la Manchester trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat. Sunt 300 de atacanți ca el în Premier League. Nu poate avea un impact pozitiv la o asemenea echipă".

Ten Hag ar vrea alt atacant, ca Harry Kane (Tottenham) sau Victor Osimhen (Napoli), dar e imposibil acum. Va încerca la vară un supertransfer. Deocamdată, apelează la Weghorst.

Alți atacanți ar oferi mai mult decât Weghorst. În plus, poate fi periculos pentru Ten Hag să aibă atâția olandezi. O alegere care se va întoarce împotriva lui dacă lucrurile nu funcționează.

- Marco van Basten, legendă a Olandei

9goluri și 4 assisturi are Wout Weghorst în 18 meciuri jucate pentru Beșiktaș

5goluri a marcat atacantul olandez pentru naționala țării sale în 19 selecții

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.