Bogdan Stelea (55 de ani) a comentat situația complicată de la Dinamo.
Formația alb-roșie are nevoie de 1,5 milioane de euro până în aprilie pentru a primi licența pentru noul sezon. În plus, riscă să intre în faliment dacă noul plan de organizare nu va fi aprobat.
Bogdan Stelea e categoric: „Dacă Dinamo dă faliment o să moară pentru mine”
Crescut de Dinamo, pentru care a jucat în două perioade, 1986-1992 și 2004-2005, Stelea a spus că nu va susține o posibila nouă echipă numită Dinamo.
„Dacă Dinamo dă faliment și moare, pentru mine nu mai există. Moare pentru mine! Dacă va fi o nouă echipă, eu nu o să mă mai uit la meciurile lui Dinamo, nu mai vorbesc de Dinamo! Dacă Dinamo dă faliment, echipa la care eu am crescut nu mai există.
O să apară un stadion nou, oamenii vor fi alături, dar vor fi mulți care vor știi că nu e ce trebuie”, a spus Bogdan Stelea la emisiunea „DigiSport Special”.
Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a comentat declarația fostului portar.
„Pentru asta, noi trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a salva clubul. Dacă Dinamo va dispărea, mulți vor crede la fel. Dar Dinamo o să reziste”, a spus tehnicianul.
Vlad Iacob: „Planul respins are puncte slabe”
Administratorul special, Vlad Iacob, a explicat pentru GSP care este diferența dintre Planul modificat respins și Planul pe care dorește să-l refacă și să-l depună la Tribunalul București până la 6 februarie.
„Ideea e că, Planul modificat respins are câteva puncte slabe, care au fost scoase în evidență în cadrul contestațiilor și, într-o oarecare măsură de doamna judecător. După părerea mea, un nou Plan ar trebui să fie cât se poate de solid și cât mai puțin contestabil, pentru a trece cât mai repede. Principala diferență pe care o văd eu ca fiind necesară ca să atingem acest deziderat este acea conversie a creanței APCH.
Trebuie să ne gândim foarte bine dacă acea conversie a creanței în acțiuni o mai introducem sau nu. Pentru că asta, cu siguranță a fost una dintre foarte marile probleme. Din ce am înțeles de la specialiști în insolvență ar fi fost o premieră în România să se întâmple așa ceva, respectiv creanța unui acționar minoritar să fie transformată în acțiuni, fără ca ceilalți acționari să aibă măcar dreptul de a veni chiar și cu aport în natură. Chiar și cu bani, practic, ca să-și păstreze cota, procentele în societate”, a declarat Vlad Iacob pentru Gazeta Sporturilor.
{{text}}