Stranieri

„À la Maignan” » Tătărușanu a scos miraculos o minge în Milan - Torino, dar echipa lui a fost oricum eliminată din Cupă!

Ciprian Tătărușanu, nervos în timpul meciului dintre AC Milan și Torino // sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 January 2023

Cu Ciprian Tătărușanu (36 de ani) integralist, AC Milan a fost învinsă de Torino în optimile Cupei Italiei, 0-1, și a părăsit competiția.

AC Milan, campioana Italiei, părăsește Cupa încă din primul tur în care a intrat, faza optimilor.

Deși antrenorul Stefano Pioli a apelat la unii dintre titulari, inclusiv Ciprian Tătărușanu, Torino a dat peste cap calculele hârtiei și a câștigat chiar pe San Siro!

Înfrângerea „diavolilor” este cu atât mai surprinzătoare cu cât Torino a jucat în inferioritate numerică din minutul 70, atunci când Djidji a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, a fost eliminată de Torino din Cupa Italiei

Piolii i-a introdus pe „greii” Leao, Giroud, Theo Hernandez și Bennacer pe parcursul reprizei secunde, dar nici aceștia nu au putut înscrie golul izbăvitor.

S-a ajuns astfel la prelungiri, unde Torino a dat lovitura în minutul 114, prin Adopo, în urma unui contraatac ca la carte: centrare în fața porții a lui Bayeye, finalizare din 7 metri, fără preluare, a lui Adopo. Tătărușanu, care era atent la prima bară, a fost depășit de minge și a plonjat tardiv.

Românul fusese însă providențial în începutul de meci, minutul 11, când a salvat-o pe Milan într-o situație 1 la 1 cu Lukic.

Rezumatul VIDEO al meciului AC Milan - Torino 0-1

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Torino

Gazzetta dello Sport l-a notat pe român cu 6,5 pentru prestația lui: „Frumoasă interveție la Lukic la început, și-a ținut echipa în joc. Ce putea face la gol?

Calciomercato l-a evaluat cu 6: „I-a oferit lui Sanabria o minge periculoasă, apoi s-a revanșat cu intervenția la Lukic. Suficient”

Tot 6 a primit Tătărușanu și de la Repubblica: „O intervenție à la Maignan la Lukic, dar faza pornise oricum de la greșeala lui”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.