Liga 1

Ultimele vești despre telenovela „Sorescu la FCSB”: „Azi sau mâine se va decide” » Cheia mutării

Deian Sorescu (25 de ani, extremă dreapta) a ajuns la un acord cu FCSB, dar Rakow nu vrea să-l cedeze gratis în România, deși e vorba doar despre un împrumut până la vară

Articol de Alexandru Barbu  —  Thursday, 12 January 2023

Deian Sorescu (25 de ani, extremă dreapta) a ajuns la un acord cu FCSB, dar Rakow nu vrea să-l cedeze gratis în România, deși e vorba doar despre un împrumut până la vară. Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care se ocupă de Sorescu, susține că vineri - cel târziu - situația va fi clarificată.

Negocierile dintre Rakow și FCSB s-au împotmolit. Chiar dacă liderul din Ekstraklasa vrea să scape de român, formația antrenată de Marek Papszun solicită o sumă de bani inclusiv pentru împrumutul lui Sorescu, variantă neagreată de FCSB.

Victor Becali, despre telenovela „Sorescu la FCSB”: „Azi sau mâine se va decide”

Cluburile nu s-au pus de acord momentan, e tot ce vă pot spune. Să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, azi sau mâine se va decide, pentru că nu se poate prelungi foarte mult situația. Totul depinde de Rakow. Întrucât Sorescu e sub contract cu polonezii, decizia e la ei”, a declarat Victor Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali a anunțat deja că nu vrea să mai investească bani în achiziții. Patronul FCSB și-a dat acceptul pentru împrumutul lui Sorescu până la finalul campionatului, cu clauză de transfer definitiv inclusă, care ar urma să fie activată numai dacă roș-albaștrii vor câștiga titlul.

Mihai Stoica, manager FCSB: „S-a terminat orice discuție”

Miercuri seară, Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, era pesimist în privința șanselor ca împrumutul lui Sorescu să se realizeze în această fereastră de mercato. 

„S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia Rakow, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, nu mai e nimic. S-a terminat orice discuţie. Eu nu cred că mai sunt șanse să vină Sorescu, dar vom vedea”, a precizat MM la Orange Sport.

3 goluriși 3 assisturi a reușit Sorescu la Rakow în 27 de apariții (toate competițiile)

VIDEO » Andrea Compagno, despre accidentarea teribilă suferită în duelul cu Chindia: „Nu voi juca cu frică”

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.