Liga 1

Mirel Rădoi a refuzat o rocadă spectaculoasă în Superliga: „Nu are voie să mai greșească”

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, a fost pe lista Universității Cluj în această iarnă.

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 12 ianuarie 2023

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Universitatea Cluj în această iarnă. 

Universitatea Cluj s-a văzut într-o postură ingrată în această iarnă, aceea de a-și căuta antrenor după plecarea lui Eugen Neagoe la CSU Craiova. Conducerea „șepcilor roșii” a încercat o rocadă spectaculoasă. Mirel Rădoi, fostul tehnician al grupării oltene, a fost abordat. 

Din informațiile Gazetei, Mirel Rădoi a refuzat oferta primită din partea Universității Cluj. De vină a fost incertitudinea din clasament, doar locul 14 ocupat în acest moment de noua echipă a lui Ioan Ovidiu Sabău. 

Mirel Rădoi, dorit în iarnă la Universitatea Cluj 

„Mirel nu are voie să greșească la o altă echipă după plecarea de la Craiova. Pentru el, la acest moment, potrivită ar fi o formație stabilă, liniștită, un fel de Sepsi.

Universitatea Cluj are o misiune dificilă și Mirel ar fi acuzat pe viitor dacă ar fi preluat echipa și nu ar fi menținut-o în primul eșalon”, a punctat un apropiat al fostului selecționer.

Sabău trebuie să o salveze pe U Cluj 

U Cluj a mers în cele din urmă pe mâna favoritului fanilor. Ioan Ovidiu Sabău are o misiune complicată. „Șepcile roșii” au acumulat doar 19 puncte în primele 21 de runde și se află pe loc provizoriu de baraj.

VIDEO. Romario Pires după revenirea la U Cluj: ”După meciul cu Sepsi mi s-a zis că nu mai sunt dorit! Voiam să plec cât mai repede”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.