Liga 1

Claudiu Ionescu, noua achiziţie a Stelei, a fost descoperit de Il Luce

Articol de Alexandru Răducanu, Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu Ionescu a fost promovat de Mircea Lucescu.

Cel mai recent transfer al Stelei este Claudiu Ionescu. Mijlo­caşul care a semnat cu Steaua pînă în vara lui 2011 a fost remarcat acum 10 ani ani la un trial de Mircea Lucescu, care a cerut imediat şefilor Rapidului să-l a­du­că în Giuleşti.

Ionescu a ajuns sub Grant şi avea să debuteze sub co­manda lui Rednic, dar s-a îmbolnăvit de hepatită şi a fost nevoit să ia un an de pauză. După traseul Cimentul Fi­eni - Poli Iaşi - Buzău, acum a a­pă­rut marea pro­vo­care: Stea­ua.

– Claudiu, ce înseamnă pen­tru tine transferul la Steaua?
– E o senzaţie unică, n-aş putea s-o descriu. A trecut şi prin gara mea acel tren care trece o dată în viaţă şi tocmai m-am urcat în el.

– Ce argumente ai pentru a confirma în Ghencea?
– În primul rînd, ambiţia mea. De asemenea, am o familie extraordinară, care mi-a fost tot timpul alături şi m-a susţinut.

– Ai fost titular în Gloria - Steaua 1-1...
– Ştiu ce vrei să insinuezi, dar nu văd de ce viitorii mei colegi să-mi poarte pică pentru acel meci. A fost doar fotbal. Acele două puncte au costat-o mult pe Steaua. La fel de bine, fără golul lui Bunică, Gloria ar fi retrogradat.

– Majoritatea fanilor roş-al­baştri sînt circumspecţi în pri­vinţa ta.
– Sincer, chiar mă bucur că e aşa. Îmi doresc şi le transmit să nu aibă încredere în mine! Mă mo­ti­vea­ză mai bine ca să le cîştig în­crederea pe parcurs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.