Liga 1

Cum îl vede Săpunaru pe antrenorul Adrian Mutu: „Când a venit la noi, era ciudat să-l numesc așa” + ce spune despre retragere

Adrian Mutu și Cristi Săpunaru/ foto Imago Images

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 13 ianuarie 2023

Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, a vorbit în cantonamentul din Antalya despre cum îl percepe pe Adrian Mutu (44 de ani) ca antrenor.

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Antalya și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Săpunaru, fost coleg cu Mutu la echipa națională, a recunoscut că i s-a părut ciudat să îi spună „Mister” la începutul mandatului „Briliantului” pe banca Rapidului. Adrian este antrenorul giuleștenilor din martie 2022.

Cum îl percepe Săpunaru pe Mutu ca antrenor

>

„E mai greu acum pentru Adi Mutu. El trebuie să fie implicat 24 de ore. Când ești fotbalist e altceva. Să dau un exemplu: două ore antrenamentul, ce mai faci la sală, faci 4-5 ore. Eu de la națională am avut discuții cu el, zicea că o să fie antrenor. 

Nu mă gândeam că o să înceaspă așa repede. Sigur nu mă gândeam că mă va antrena. Când a venit la noi, era ciudat să îi zic Mister. Acum îi zic, ce să fac. E vorba de respect. Ce aș fura de la el? Mentalitatea că nu vrea să piardă. E înnebunit când pierde”, a declarat Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului.

Nu vreau să mă gândesc la ziua aia când va trebui să pun ghetele în cui. Iubesc fotbalul. Va veni și ziua aceea urâtă. E greu pentru orice fotbalist. Nu vreau să fac altceva. Nu știu să fac altceva, să mă duc să fur? La fotbal mă pricep, eu așa cred.

- Cristian Săpunaru

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.