Volei

Senzația Tik-Tok-ului a semnat cu Rapid » Cum a ajuns să strângă sute de milioane de vizualizări

+16 Foto
Yuliya Gerasymova (33 de ani), cea mai populară voleibalistă a planetei, a fost prezentată la CS Rapid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 ianuarie 2023

Ucraineanca Yuliya Gerasymova (33 de ani), cea mai populară voleibalistă a planetei în mediul online, a fost prezentată la CS Rapid.

Yuliya Gerasymova, ultima dată la Roleski Grupa Azoty, în Polonia, a fost prezentată la CS Rapid. Sportiva din Ucraina a devenit celebră în toată lumea iarna trecută, datorită gesturilor inedite din timpul unui meci de Liga Campionilor.

Din acel moment, popularitatea ei pe platformele video, Youtube și Tik-Tok, a explodat. Sute de milioane de vizualizări au adunat mișcările ei neconvențiale, toate efectuate cu un zâmbet larg pe buze.

Yuliya Gerasymova, voleibalista virală pe Tik-Tok

Uliya Gerasymova se alătură lotului echipei de volei feminin a Rapidului. Noua noastră jucătoare vine de la echipa poloneză ROLESKI GRUPA AZOTY Tarnów și a mai evoluat de-a lungul carierei sala la formații ca Orbita-ZNU-ZODYuSSh, TED Ankara Kolejliler, Karayolları Spor Kulübü și SC Prometey. 

Câștigătoare a Euroligii (2017), Uliya are 6 titluri de campioană a Ucrainei, 1 titlu de vicecampioană, fiind de trei ori câștigătoare a Cupei și o dată a Supercupei. Bun venit și mult succes la Rapid
- Comunicat CS Rapid

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.