Stiri extrasport

Ivana Knoll are o pasiune pentru un sportiv celebru: „E bărbatul meu ideal”

+58 Foto
Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) a dezvăluit că bărbatul ideal în viziunea ei este fostul boxer Vladimir Klitschko (46).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 ianuarie 2023

Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) a dezvăluit că bărbatul ideal în viziunea ei este fostul boxer Vladimir Klitschko (46).

Ivana Knoll a fost una dintre atracțiile Campionatului Mondial. Fosta „Miss Croația” nu a lipsit de la niciun meci al naționalei pregătite de Zlatko Dalic, iar aparițiile ei au făcut senzație pe internet.

Ivana Knoll: „Vladimir Klitschko e bărbatul meu ideal”

În timpul unui interviu citat de Sport Bible, Ivana a fost întrebată dacă are vreo pasiune pentru un bărbat celebru.

„Știți cine este numărul unu pentru mine? E un bărbat care, pentru mine, este cel mai bun dintre cei mai buni. Am o pasiune pentru Vladimir Klitschko. E bărbatul meu ideal!”, a spus Ivana.

Klitschko a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani, perioada 2006-2017. S-a retras cu 64 victorii şi 5 înfrângeri în palmares

Ivana Knoll, abordată de fotbaliști la Campionatul Mondial 

Ivana susține că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana potrivit Barstool Sports.

Croația a încheiat pe locul 3 Campionatul Mondial din Qatar. Ivana nu a dezvăluit numele sau naționalitatea fotbaliștilor care i-au scris. Pe durata turneului, croații au jucat cu Maroc (0-0), Canada (4-1), Belgia (0-0), Japonia (2-1 d.pen.), Brazilia (2-1 d.pen.), Argentina (0-3) și din nou cu Maroc (2-1).

VIDEO. Ivana Knoll, dans incendiar pe manele românești

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.