Nationala

„Dispărut” o lună după Mondial, Edi Iordănescu a reapărut azi: la ce meci a fost văzut selecționerul

Edi Iordănescu alături de oficialul lui CFR Bogdan Mara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 ianuarie 2023

Edi Iordănescu a mers azi la partida amicală din Spania a campioanei CFR Cluj. De pe 3 decembrie, când a revenit în România de la Mondialul din Qatar, selecționerul nu a mai apărut în public.

De pe 6 ianuarie toți secunzii lui Edi Iordănescu, Jerry Gane, Florin Constantinovici și Alexandru Radu, sunt prezenți în Antalya, unde au cantonamente echipele românești. Aceștia vor sta până pe 16 ianuarie în Turcia.

Azi, și selecționerul Edi Iordănescu a trecut la urmărirea potențialilor convocați. Acesta a mers la meciul campioanei CFR Cluj cu SV Darmstadt, 0-1. 

„Selecționerul echipei naționale și fostul nostru antrenor i-a urmărit pe jucătorii Campioanei României, în al doilea amical din cantonament, direct din Oliva Nova”, au scris cei de la CFR pe Facebook.

Secunzii lui Iordănescu la U Cluj - FC Zurich 1-3, în Antalya

CFR Cluj, învinsă de liderul din liga secundă a Germaniei

CFR Cluj a pierdut al doilea amical al iernii, 0-1 împotriva lui SV Darmstadt (liderul din 2. Bundesliga).

Unicul gol al partidei amicale a fost marcat de Frank Ronstadt cu o execuție superbă, un șut de la 18 metri, sub bara transversală. În acel moment, în poarta campioanei României se afla Cristian Bălgrădean.

Dan Petrescu a rulat întreg lotul pe durata celor 90 de minute. Dintre noile achiziții, Peteleu a fost titular, iar Țîru și Maglica au jucat în repriza secundă.

Echipa de start a CFR-ului: Scuffet - Braun, Yuri, Burcă, Peteleu - Deac, Boateng, Cvek, Petrila - Malele, Yeboah

Echipa folosită de CFR Cluj în repriza secundă: Bălgrădean - Bălan, Țîru, Billong, Camora (c) - Muhar, Bordeianu, Vito - Bîrligea, Maglica, Janga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.