Liga 1

Dică vine la Mioveni cu un fotbalist de la FCSB: „E în drum spre noi, îl așteptăm să semneze!”

Bogdan Rusu, cu numărul 90, în centrul imaginii / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 ianuarie 2023

Bogdan Rusu (32 de ani), atacant liber după rezilierea contractului cu FCSB, s-a înțeles cu CS Mioveni. Era singura variantă din România pentru atacant. 

Bogdan Rusu a evoluat deja pentru Mioveni și FCSB în actuala stagiune, așa că opțiunile lui erau limite. După lungi negocieri, atacantul a ajuns la un acord cu gruparea argeșeană.

Bogdan Rusu revine la CS Mioveni 

Rusu va lucra la Mioveni cu Nicolae Dică. Cei doi au colaborat și la FCSB. Fostul antrenor al vicecampioanei va fi prezentat sâmbătă la codașa Ligii 1. 

„Ne-am înțeles cu Bogdan Rusu. E acum în drum spre Mioveni. Îl așteptăm să semneze”, a dezvăluit Dumitru Olteanu, președintele lui CS Mioveni, potrivit Jurnalul de Argeș

Bogdan Rusu, deziluzie la FCSB

Cumpărat de FCSB în vară cu 200.000 de euro, Bogdan Rusu a părăsit echipa roș-albastră după o jumătate de an. Atacantul nu a înscris nici măcar un gol în cele 13 apariții, iar Gigi Becali a ordonat să-i fie reziliat contractul.

Bogdan Rusu // FOTO: Imago

N-am fost de acord să merg la echipa a doua la FCSB. De fapt, cred că toți pe care ne-a trimis la echipa secundă sunt în aceeași situație. Nu au acceptat decizia. Să joc, să muncesc până la 32 de ani, să ajung la Steaua, apoi să merg la „C” la echipa a doua?! Nu prea cred!
- Bogdan Rusu, pentru GSP, după despărțirea de FCSB

VIDEO. Se face transferul iernii, Sorescu la FCSB: „Cluburile s-au înțeles, Deian așteaptă redactarea contractului”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.