Liga 1

Un căpitan din Liga 1, dorit în Belgia: „Oferta e pe masă”

Valentin Țicu/ foto imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 ianuarie 2023

Valentin Țicu (22 de ani), fundașul stânga și căpitanul Petrolului, ar fi dorit de Gent, locul 5 din campionatul Belgiei.

„Lupii galbeni” ar fi primit o ofertă de 350.000 de euro pentru Țicu, potrivit digisport.ro. Informația că Valentin este dorit de Gent a fost confirmată și de sursele GSP. Fundașul stânga este și pe lista Universității Craiova.

Valentin Țicu, dorit de Gent

„E oferta pe masă pentru Țicu. Acum să vedem dacă vor fi de acord cei de la Petrolul și vor accepta. Am vorbit cu Claudiu (n.r. - Claudiu Tudor, președintele Petrolului) și rămâne să vedem la ce concluzie vom ajunge. Este vorba de o echipă din Belgia”, a declarat impresarul Florin Vulturar, conform sursei menționate.

Țicu a jucat 21 de meciuri în acest sezon din Superliga și a reușit două pase decisive. A bifat 95% din minutele jucate de Petrolul în această ediție de campionat. Cota sa este în continuă creștere. În urmă cu un an, era evaluat la 350.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În iunie avea o cotă de 500.000 de euro, iar în prezent este evaluat la 800.000 de euro.

3 meciuriare Valentin Țicu la naționala României U21

Gent, echipa care ar fi făcut oferta pentru Țicu, este momentan pe locul 5 în Jupiler Pro League, sub Genk, Antwerp, Royale Union și Brugge, dar peste Anderlecht. Gent va juca în play-off-ul din Conference League, împotriva lui Qarabag

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.