Campionate

Ce veste pentru CFR Cluj! Ciro Immobile, golgheterul și căpitanul lui Lazio, s-a „rupt” cu o lună înainte de meciul din Conference League

Ciro Immobile/ foto Imago images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 ianuarie 2023

Ciro Immobile (32 de ani), vedeta lui Lazio, s-a accidentat în meciul de Serie A cu Sassuolo, cu o lună înainte de primul duel cu CFR Cluj din Conference League.

Immobile a suferit o accidentare musculară în prima repriză cu Sassuolo și a fost schimbat în minutul 15, cu Pedro. Golgeterul lui Lazio nu e la prima astfel de problemă din acest sezon. În toamnă a absentat în 5 meciuri tot din cauza unei accidentări musculare.

Ciro Immobile s-a accidentat, cu o lună înainte de Lazio - CFR

Din cauza naturii accidentării, dar și a faptului că este o recidivă, Immobile ar putea sta pe tușă o perioadă mai îndelungată de timp. Căpitanul lazialilor ar putea absenta la meciurile cu CFR din play-off-ul Conference League.

Turul se va disputa pe Olimpico din Roma, pe 16 februarie, de la ora 22:00. Returul de la Cluj este programat o săptămâna mai târziu, de la ora 19:45.

Immobile, golgeterul all-time al lui Lazio (190 de goluri), a marcat 7 goluri în acest sezon de Serie A. A jucat doar 13 meciuri în campionat, fiind indisponibil din cauza accidentărilor. În Europa League, unde Lazio a terminat grupa pe locul 3, Ciro are un gol și două pase decisive.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.