Liga 1

Discursul lui Rivaldinho înainte de reluare Superligii: „Universitatea Craiova e o echipă mare! Titlu? Se poate”

Rivaldinho e gata de reluarea Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 January 2023

Rivaldinho, 27 de ani, are un discurs ferm după cantonamentul Universității Craiova din Antalya în care a marcat de două ori pentru juveți, brazilianul spunând că și revenirea unui concurent, Koljici, îl stimulează în plus.

Rivaldinho a înscris în fiecare partidă pe care a bifat-o în Antalya. Brazilianul a fost prezent în fața porții adverse, a încercat să-și creeze situații periculoase.

Cu Kecskemeti, locul 2 în Ungaria, scor 3-1, a închis tabela cu o reluare cu capul, gol de atacant de gura porții, cu Widzew Lodz (locul 3 în Polonia), scor 1-0, a punctat în finalul primei reprize, reluare pe lângă goal-keeper-ul ieșit în întâmpinare.

Fotbalistul a mărturisit că se simte foarte apreciat la gruparea din Bănie. Fiul celebrului Rivaldo a învățat foarte bine limba română, îi este ușor să comunice cu coechipierii, mai vorbește portugheză, spaniolă și engleză. Are atitudine, agresivitate pe teren. 

Rivaldinho, încrezător înainte de reluare Superligii: „Universitatea Craiova e o echipă mare”

Iar discursul sud-americanului este pe placul suporterilor juveților:

Sper că am turat motoarele și pentru campionat, trebuie să începem în forță. Brazilian, «prazilian», mă simt bine. Sper să am cât mai multe reușite în campionat.

Revenirea lui Koljici este benefică. Îmi place concurența, e normală la o echipă mare. Pot să joc și împreună cu el. Nu e treaba mea, ci a lui Mister. Eu sunt dator să mă pregătesc cât mai bine, dânsul decide.

Am făcut o pregătire bună, suntem gata pentru campionat. Cine vine antrenor, cine e, cine nu e nu este treaba noastră. Treaba noastră este să ne facem munca pe teren. Staff-ul care a venit, a venit să ne ajute, iar noi să-i ajutăm pe cei din staff.

>

Suntem o echipă mare, trebuie să arătăm asta. Titlul? Se poate. Totuși, să nu visăm de acum. Orice e posibil. Craiova este o echipă mare. Și eu visez la titlu, precum ceilalți suporteri.

Toți s-au întărit, dar pe mine mă interesează doar Craiova. Vedem pe teren ce va fi, Craiova trebuie să arate pe gazon că e cea mai bună.

16meciuri, un gol și trei assist-uri a bifat „Riva" în ediția de toamnă pentru olteni

Îmi place mult România. Sunt oameni spectaculoși peste tot. Suntem fericiți aici, foarte fericiți, și eu, și familia mea, ne simțim minunat. Ne place totul. Am trei copii acasă, soție, suntem foarte bine.

Tata îmi transmite mereu să fiu mai bun, în fiecare zi, să mă pregătesc bine, să nu las lucrurile negative să-mi intre în cap. Sper să vină și el curând, are un eveniment în februarie sau martie în România. Eu sper să vină și când va lua Craiova titlul

- Rivaldinho, atacant CSU Craiova

VIDEO Eugen Neagoe, declarații după duelul cu Partizan: „M-a mulțumit atitudinea lor”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.