Campionate

Neymar, găsit vinovat după înfrângerea lui PSG: „Acum ne dăm seama că este cel mai mare eșec din istoria fotbalului?”

Neymar // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2023

PSG, cu Neymar și Messi pe teren, a pierdut cu Rennes, 0-1, într-un meci din etapa a 19-a din Ligue 1. La final, brazilianul a fost cel mai criticat jucător.

După meci, brazilianul de 30 de ani din ofensiva lui PSG a fost extrem de criticat pentru prestația sa.

Neymar, criticat după Rennes - PSG: „Cel mai mare eșec din istoria fotbalului”

Deși a avut un început de sezon, cu 15 goluri și 13 pase de gol în 22 de meciuri, Neymar a jucat slab după Campionatul Mondial.

Pentru meciul cu Rennes, francezii de la  L’Equipe l-au notat cu 3. 

„La fel ca în meciul cu Angers, Neymar a coborât prea mult pentru a primi baloanele. A încercat să fie decisiv prin acțiuni individuale, dar a pierdut de multe ori mingea, în zone periculoase. Aproape niciodată nu a creat pericol la poarta lui Rennes. E prestație alarmantă, cu o lună înainte de meciul cu Bayern”, a scris  L’Équipe.

Mai dur a fost Daniel Riolo. Jurnalistul de la RMC Sport l-a criticat pe Neymar, jucător cumpărat pentru 222 de milioane de euro, în 2017, de la Barcelona.

„Acum ne dăm seama că Neymar este cel mai eșec din istoria fotbalului, având în vedere suma de transfer și salariul? Nu îmi vine în minte un eșec mai mare, având în vedere costul. Este oribil!”, a spus Daniel Riolo, citat de As.

75.000.000 de euroe cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Extrema braziliană are 167 de meciuri la PSG, în care a reușit 115 goluri și 73 de pase de gol. În Franța, Neymar are 4 titluri de campion, 3 Cupe ale Franțe, 2 cupe al Ligii Franței și 4 Supercupe.

VIDEO Rezumatul meciului Rennes - PSG 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.