Liga 1

Planul lui Eugen Neagoe cu Andrei Ivan » Cum vrea să-l resusciteze pe atacantul Universității

Andrei Ivan // FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 17 ianuarie 2023

Andrei Ivan a primit cadou banderola de la Eugen Neagoe, e forțat să-și revină în formă pentru a conduce Universitatea Craiova în lupta pentru titlu în Liga 1.

Andrei Ivan are viitorul în față la Craiova. Atacantul de 26 de ani a primit votul de încredere al lui Eugen Neagoe, noul antrenor al juveților. Dacă Rădoi îl trimisese în tribună, „Geană” i-a oferit banderola, în condițiile în care Bancu este absent din cauza unei accidentări.

Planul lui Eugen Neagoe cu Andrei Ivan

De-abia în ultimul amical din Antalya, 1-1 cu Partizan, internaționalul s-a lipit la gol. Nu a fost debordant în jocul juveților, nu s-a simțit foarte confortabil în banda stângă, cu toate că împotriva sârbilor a irosit o ocazie uriașă la 0-1, ratare singur cu portarul advers.

Cu toate acestea, Andrei are gânduri mari în 2023. „Sunt optimist! Suntem doar la 7 puncte de locul 1, sperăm să facem un meci bun la Botoșani, să câștigăm, să fie bine. Domnul Neagoe a venit cu idei bune. Nu schimbăm noi antrenorii, și noi vrem victorii, trofee, dar sunt meciuri și meciuri. Uneori, nu putem câștiga".

Ivan a comentat și faptul că va purta banderola: „Nu e ceva nou să fiu căpitan. Am mai fost. E o responsabilitate în plus, ca să ofer mai mult. În privința sezonului care stă să înceapă, ne dorim să oprim seria celor de la CFR Cluj. Eu mi-am prelungit contractul cu Știința încă patru ani, vom vedea ce va mai fi". 

7goluri în 24 de meciuri a reușit Ivan în prima parte a sezonului, plus 2 assist-uri

17selecții are Andrei la prima reprezentativă, un singur gol marcat

Naționala? Sperăm să ne calificăm. Am încredere în Edi Iordănescu. Doar o echipă e mai grea acolo, în grupă, Elveția. Sorescu la FCSB? Este alegerea lui, dacă dincolo n-a mai fost dorit, e normal să vină la o echipă unde să joace 
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

„Andres Dumitrescu rămâne la Sepsi"

CSU îl vrea pe Anders Dumitrescu, Sepsi nu-l lasă pe fundașul stânga să plece. După golul cu Bohemians (2-2), apărătorul a fost „încurajat" de colegi: „La Craiova te duci după golul ăsta! Dar nu anul ăsta, ci la anu'!". 

Bergodi a declarat pentru GSP: „Dumitrescu la Craiova? Sunt discuții de mercato. Dacă are creier în cap, îl motivează. Dacă nu, se duce... Dumitrescu e băiat bun, are viteză, poate juca oricând într-o formație bună precum a Craiovei. Dar, în acest moment, și el, și Ispas, ambii Under 21, stau cu noi".

VIDEO Eugen Neagoe, declarații după duelul cu Partizan: „M-a mulțumit atitudinea lor”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.