Liga 1

S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Grozav la Rapid: „Ne vedem fiecare de echipa noastră”

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, susține că a picat transferul lui Gicu Grozav (32 de ani, extremă stânga) de la Petrolul.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2023

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, explică de ce a picat transferul lui Gicu Grozav (32 de ani, extremă stânga) de la Petrolul.

„A existat interes, dar, din ce știu eu, nu s-a ajuns la o înțelegere cu Petrolul. Nu am ajuns la o înțelegere și ne vedem fiecare de echipa noastră, fiecare cu jucătorii lui. La momentul de față, nu există o negociere cu clubul sau cu jucătorul”, a spus Angelescu la Pro Arena.

Conform surselor GSP, Petrolul a cerut 250.000 de euro în schimbul lui Grozav, în vreme ce Rapid era dispusă să achite numai 50.000.

Gicu Grozav, o țintă a Rapidului în această iarnă: „Un jucător cu calități”

Informația prezentată în exclusivitate de GSP la finalul anului trecut fusese confirmată ulterior și de Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor.

„Este un jucător foarte important, am fost colegi la echipa națională. S-ar reîntregi familia Grozav la Rapid (n.r. - soția fotbalistului, Sorina Grozav, evoluează la echipa de handbal feminin a Rapidului). Este un jucător cu execuții extraordinare. E un jucător cu calități, ar aduce un plus la orice echipă, vom vedea”, spunea Daniel Niculae pe 22 decembrie 2022.

7 goluria reușit Grozav la Petrolul în 23 de meciuri oficiale; a semnat vara trecută cu prahovenii

Rapid nu a transferat niciun jucător în această iarnă. În schimb, a renunțat la 4 fotbaliști: Mățan, Vojtus, Marzouk și Dusssaut.

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei Rapid - Sepsi:

>

Mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.