Altele

Atenție, imagini șocante! Desfigurat pentru 5.000 de euro în cea mai barbară competiție din România

+19 Foto
Finala galei RXF Slap, Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2023

Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme organizată de RXF România, la capătul unor dueluri care l-au lăsat desfigurat.

Seara trecută, în București, a avut loc o competiție neobișnuită, în care 8 concurenți s-au pălmuit în meciuri 1 versus 1, într-un sistem eliminatoriu, până când unul singur a rămas în picioare.

Competiția a fost organizată de promoția românească RXF și câștigată de un bărbat de 24 de ani din Alba Iulia, Sorin Simion Comșa, învingător deși meciul din finală, cu Alex Gorczyca, l-a lăsat cu fața deformată.

+19 Foto
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma

Imagini șocante din competiția de dat palme de la București

Deși palmele primite de la oponentul din finală l-au desfigurat, Sorin nu a cedat. A continuat să lovească, iar Gorczyca a abandonat în cele din urmă, l-a anunțat pe arbitrul Sandu Lungu că se dă bătut.

Sorin Comșa a câștigat, astfel, premiul de 5.000 de euro. Iar imaginile în care el este pălmuit și în care poartă centura au devenit virale, s-au răspândit rapid la nivel internațional.

Câștigătorul are jumătatea stângă a feței umflată, însângerată, și abia ține ochiul stâng deschis. Dar chiar și așa a avut puterea să zâmbească.

M-am înscris la acest concurs din întâmplare. Mi-a apărut o reclamă pe Facebook și am zis «de ce nu?»

În majoritatea timpului stau la terase cu prietenii, în restul timpului liber frecventez sala de fitness. Prietenii și familia mă susțin de acasă.

Părinții mei au fost destul de șocați când au auzit că voi participa la concurs, dar până la urmă au fost de acord. Bineînțeles că voi câștiga premiul cel mare, am încredere în forțele mele”, spunea Sorin înaintea competiției.

Cum arăta Sorin Simion Comșa înainte de turneu:

Finala RXF Slap

Mai multe știri din sporturi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.