Campionate

Schimbare radicală pentru un fost campion mondial » Drumeție la bustul gol pe un frig de -19 grade!

+7 Foto
Andre Schurrle, fost internațional german, a participat la o expediție montană organizată în condiții extreme. Foto: Instagram @andreschuerrle

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 January 2023

Andre Schurrle (32 de ani), campion mondial cu Germania în 2014, a ales să parcurgă la bustul gol și în pantaloni scurți un traseu montan la -19 grade! Ruta reprezintă o provocare lansată de speaker-ul motivațional olandez Wim Hof (63 de ani), cunoscut pentru capacitatea sa de a rezista la temperaturi extreme. 

Neamțul a publicat mai multe imagini cu el pe traseu, unul pe care l-a parcurs la bustul gol, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți, bocanci, o pereche de mănuși și o căciulă. Temperatura ar fi fost de -19 grade, scriu englezii de la Daily Mirror. 

Schurrle, drumeție la bustul gol pe un frig de -19 grade!

„Această expediție reprezintă cel mai solicitant lucru din punct de vedere fizic și psihic pe care l-am făcut în viața mea. Nu mi-am putut simți corpul în ultimele minute, însă a trebuit să mă motivez și să continui. 

Este o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Temperatura era de -19 grade Celsius, vântul bătea cu 100 km/h, a nins din abundență, dar a și plouat. Ce am învățat din asta este că organismul meu este mai puternic decât credeam”, a scris Andre Schurrle, pe contul personal de Instagram. 

Didier Drogba (44 de ani), fostul coleg al lui Schurrle la Chelsea, i-a răspuns la postare: „Ai participat la săptămâna modei, Andre Schurrle. Sunt mândru de tine. Corpul meu cred că ar fi încetat să mai funcționeze în astfel de condiții”. 

Ulterior, Andre Schurrle a postat și un videoclip cu mai multe detalii despre expediția la care a participat. 

30 de aniavea Schurrle în 2020, când a ales să rupă contractul cu Borussia Dortmund și să renunțe la fotbal

CV-ul lui Andre Schurrle

  • A jucat la Bayer Leverkusen, Chelsea, Borussia Dortmund, Wolfsburg, Fulham și Spartak Moscova;
  • 5 trofee cucerite la nivel de club: un titlu în Premier League cu Chelsea (2015), o Cupă a Ligii Angliei cu Chelsea (2015), două Cupe ale Germaniei (cu Wolfsburg în 2015 și cu Dortmund în 2017) și o Supercupă a Germaniei (cu Wolfsburg, în 2016);
  • 22 de goluri în 57 de selecții în tricoul naționalei Germaniei;
  • campion mondial cu Germania în 2014, în Brazilia;
  • s-a retras din activitate în 2020, la 30 de ani.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.