Tenis

Maria Sakkari, nervi la Australian Open! S-a enervat pe adversara din Rusia: „Dacă mai face asta o dată, vorbesc cu supervizorul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 ianuarie 2023

Maria Sakkari (6 WTA, 27 de ani) s-a calificat cu emoții în turul 3 al Australian Open 2023, după o victorie la cu rusoaica Diana Shanaider (18 ani, 106 WTA), scor 3-6, 5-7, 6-3. 

Jucătoarea din Grecia, una dintre favoritele la câștigarea turneului de la Grand Slam, a avut parte de un meci complicat, plin de tensiune, care s-a terminat după 2 ore și 35 de minute. 

Maria Sakkari, nervi la Australian Open 2023 

Într-un moment complicat în setul secund, la 5-4 pentru Sakkari și 40-40, Shanaider a reușit să egaleze după două puncte jucate excelent. La finalul setului, Maria Sakkari a avut o izbucnire. 

Grecoaica s-a enervat pe adversara sa pentru că a considerat că aceasta se bucură ostentativ, către ea, după punctele câștigate. 

După un zâmbet ironic, Sakari a început să se plângă de adversara sa.

 „Dacă mai țipă o dată în fața mea... Încă o dată... Vine spre mine... Încă o dată și voi vorbi cu supervizorul”, i-a spus jucătoarea arbitrului de scaun. 

Ulterior, la conferința de presă, Sakkari a comentat cele întâmplate: „În timpul unui meci poți să fii foarte bucuros, dar modul în care unele jucătoare se bucură nu e este în regulă”. 

FOTO. Cel mai tari imagini din meciul Maria Sakkari - Diana Shanaider

Maria Sakkari, care în turul 1 a trecut de Yue Yuan (6-1, 6-4), va juca în runda următoare cu chinezoaica Lin Zhu (87 WTA, 28 de ani).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.