Liga 2

Primul abandon în Liga 2? Clubul a rămas fără soluții: „Nu mai investește, nu știm ce să mai facem!”

FOTO: facebook @unireaconstanta

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 18 ianuarie 2023

Divizionara secundă Unirea Constanța nu știe dacă va putea duce la bun sfârșit actuala stagiune. 

Formația care își dispută meciurile de pe teren propriu la Clinceni se află într-un moment de cumpănă. Cei mai promițători jucători au părăsit deja echipa. Vedeta Andrei Chiorițoiu a plecat la Oțelul Galați, urmat fiind de alți câțiva titulari ajunși deja la alte formații din eșalonul secund. 

Moment de cumpănă pentru Unirea Constanța

„Vasi Geambazi nu va mai investi la Unirea. Nu știm nimic la acest moment legat de ce va fi în continuare”, a punctat un apropiat al omului de afaceri care a finanțat divizionara secundă. 

O variantă care circula la un moment dat era legată de venirea la Unirea a tinerilor care au jucat constant la echipa secundă a lui FCSB, în Liga 3. Scenariul a fost însă abandonat între timp. 

Din iarnă, strategia mea este să desființăm echipa de la Clinceni (n.r. - Unirea Constanța), că nu suntem proștii care să dăm 30.000-40.000 de euro pe lună ca să ținem jucătorii acolo. E treaba lor ce fac, dar îmi iau jucătorii de acolo, nu le mai plătesc salariile! 

Iar din 12 grupe de la Academie vor rămâne 5-6. Lasă, să facă Hagi cea mai bună și frumoasă Academie. Mă costă 1,5 milioane pe an. Am spus: «Băi, arătați-mi un jucător!» Pentru ce dau 1,5 milioane de euro pe an? Gata, la revedere!
- Gigi Becali, în octombrie 2022

Unirea Constanța, ultima în Liga 2

Unirea Constanța este ultima clasată în liga secundă, cu 12 puncte strânse în primele 16 runde. Debutul în anul 2023 ar trebui să fie în deplasare, contra lui Dinamo.

VIDEO. Adrian Șut despre perioada de pregătire și așteptările sale pe 2023: ,,Îmi doresc să câștigăm campionatul"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.