Liga 1

Becali îl ia în râs pe Burchel: „Mergem toți la el și îngenunchem: «Împărăția ta, facem toți ca tine»”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a ironizat pe Lucian Buchel, șeful Școlii Federale de Antrenori

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 ianuarie 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a ironizat pe Lucian Buchel, șeful Școlii Federale de Antrenori.

După ce FCSB a plecat în Antalya fără Leo Strizu, antrenorul din acte, Lucian Burchel i-a cerut lui Gigi Becali să îl trimită pe acesta în cantonament. Ulterior, după reufuzul patronului de la FCSB, Școala de Antrenori a pus problema pe masa Comisiei de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal. Burchel a cerut suspendare lui Mihai Pintilii, pentru că a acționat ca antrenor principal, deși nu are carnet și licență PRO.

Gigi Becali, ironii îndreptate căte Lucian Burchel

„Mergem toți și îngenunchem la Burchel: «Împărăția ta, Burchel care ești tu Burchel, facem ca tine toți. El e deștept în fotbal». Asta ne mai trebuia, un Burchel

Eu am adus 200 de milioane de euro în țară din transferuri și cupe europene. Stau să îl ascult pe Burchel?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro TV.

Burchel i-a cerut lui Becali să îl trimită pe Strizu în cantonament

În sesizarea trimisă comisiei, Școala de Antrenori a atașat și imagini din conferințe de presă de la FCSB, și contractele de activitate sportivă pe care clubul le-a încheiat cu Pintilii și cu Strizu. Leo e angajat legal cu CAS, pentru Pintilii ar fi trebuit să fie întocmit un contract individual de muncă, din moment ce el nu e angajat ca tehnician, ci e delegat.

Burchel a sesizat comisia după ce îl apelase pe Gigi Becali și insistase ca acesta să-l trimită pe Strizu în Turcia pentru a respecta regulamentul. 

Becali a refuzat categoric, a insistat că el nu acceptă indicații din partea Federației și că are dreptul de a-l alege pe oricare antrenor îl vrea el, inclusiv pe Pintilii, sub comanda căruia echipa a funcționat cel mai bine.

VIDEO. Cât costă cursurile pentru antrenori? Lucian Burchel, toate informațiile despre obținerea licențelor

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.