Liga 2

Încă o reziliere la Dinamo! Fotbalistul și-a încheiat oficial socotelile cu clubul

Alin Dudea, în dreapta imaginii, și-a reziliat contractul cu Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 20 ianuarie 2023

Alin Dudea devine cel de-al treilea fotbalist care-și reziliază contractul cu Dinamo! După Ștefan Fara și Vasile Buhăescu, fundașul central de 25 de ani și-a încheiat, oficial, socotelile cu formația pentru care evolua din 2016. 

Sursele Gazetei informează că fotbalistul a ajuns la o înțelegere amiabilă cu gruparea aflată în insolvență. Acesta și-a primit toate salariile restante și pleacă din Ștefan cel Mare cu banii la zi. Dudea se număra printre fotbaliștii intrați în dizgrația lui Burcă odată cu greva declanșată de jucători la începutul săptămânii. 

Dudea fusese umilit de conducerea lui Dinamo, care-l trimisese să se antreneze singur, pe întuneric. Inițial, șefii au încercat să-l convingă să accepte primirea restanțelor abia în martie, dar după două zile i-au achitat toată leafa restantă.

Dinamo și-a bătut joc de Alin Dudea: „Nu semnezi? Nu te mai antrenăm!” 

Buhăescu a semnat deja rezilierea contractului, iar Fara, Tomozei și Gavrilă au primit oficial dreptul de a se antrena cu alte formații. Alin Dudea refuzase inițial să plece în condițiile pe care i le impunea clubul. Fundașul a cerut să fie plătit la zi ca să plece, adică să încaseze banii pentru două luni. Conducerea i-a propus să rezilieze contractul și să accepte să primească banii în luna martie. 

Jucătorul nu a fost de acord, motiv pentru care conducerea l-a lăsat să se antreneze singur, fără să-i pună la dispoziție un antrenor, asistență medicală, materiale pentru pregătire. Dudea nu a fost de acord să semneze pentru recuperarea banilor în martie fiindcă nu avea garanția că i-ar lua măcar atunci, risca să fie nevoit să deschidă un proces în martie și să mai dureze luni bune până încasa salariile.

VIDEO „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.