Liga 1

Ne îndreptăm spre suspendarea lui Pintilii! Antrenorul lui FCSB, pârât oficial la comisii

Mihai Pintilii riscă inclusiv suspendarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 ianuarie 2023

Gata, „cazul Pintilii” a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul Federației. Școala de Antrenori, condusă de Lucian Burchel, s-a sesizat în cazul antrenorului de la FCSB, un posibil verdict fiind așteptat luni, 23 ianuarie.

Situația ambiguă a lui Mihai Pintilii de la FCSB, cap de afiș în presa de sport în 2023, se află acum printre cauzele aflate pe rol la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Forul condus de Lucian Burchel n-a dat vreun pas înapoi și l-a pârât pe antrenorul de facto al vicecampioanei României.

Situația lui Pintilii va fi dezbătută în Comisia de Disciplină

Pintilii nu are licență nici măcar pentru un secund, A, nu are nici carnet de antrenor. El a început cursurile și va căpăta carnetul cam într-un an.

4 etapea fost suspendat fiecare dintre Croitoru, Poenaru și Prepeliță, pe care tot Școala de Antrenori i-a pârât Comisiei de Disciplină. FCSB riscă să-l aibă pe Pintilii doar în tribună în primele partide oficiale din anul acesta

Urmează suspendarea lui Pintilii?

Astfel, Pintilii riscă să vadă din tribună câteva meciuri din campionat, după ce directorul Școlii de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină și solicită ca Mihai să fie pedepsit. Burchel argumentează cu o decizie pe care roș-albaștrii nu au ascuns-o, aceea de a-l lăsa acasă pe Leo Strizu, singurul om din staff cu licență Pro.

Situația la zi. Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii în perioada următoare: 

  • va fi trecut în continuare ca delegat pe foaia de joc și va sta pe bancă 
  • va face obiectul unei judecăți a Comisiei de Disciplină, după ce Lucian Burchel i-a făcut plângere fiindcă a condus antrenamentele în cantonamentul din Antalya

VIDEO Cadre surprinse de GSP în cantonamentul FCSB din Antalya

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.