Liga 2

Peluza Sud Steaua îi răspunde violent lui Gigi Becali: „Nu ne coborâm la nivelul unei discuții cu acest personaj” + „Vom apăra stadionul Ghencea CU ORICE PREȚ!”

Peluza Sud Steaua i-a răspuns lui Gigi Becali // sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 ianuarie 2023

Peluza Sud Steaua, principala grupare de ultrași care susțin divizionara secundă CSA Steaua, a emis astăzi un comunicat în care contrazice afirmațiile recente ale lui Gigi Becali și amenință că se vor opune „cu orice preț” la închirierea de către FCSB a stadionului din Ghencea.

Momentul în care FCSB va avea posibilitatea închirierii noii arene din Ghencea se apropie. Pe 11 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea modificărilor aduse Legii Sportului, ceea ce deschide calea pentru închirierea stadionului Steaua de către FCSB.

Întrebat dacă se teme că prezența echipei sale în Ghencea ar putea provoca o revoltă din partea suporterilor Stelei, Gigi Becali a încercat să calmeze spiritele la DigiSport:

„Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place. Ei au spus așa, cei de la Sud: «Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă». Ei, să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate”.

Comunicat dur al Peluzei Sud Steaua, după afirmațiile lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua!”

Astăzi, prin intermediul unui comunicat, Peluza Sud a negat că i-ar fi făgăduit așa ceva lui Gigi Becali. În plus, a amenințat că nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se împotrivi prezenței FCSB-ului în Ghencea și a criticat conducerea CSA Steaua pentru faptul că nu ia o poziție clară împotriva rivalei:

În aceste momente în care toată lumea lovește în Steaua București și în suporterii ei loiali ne vedem nevoiți să umplem golul de comunicare lăsat de vremelnicii conducători ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Astfel, ținem să întărim câteva informații precizate în mai multe rânduri în trecut, atât prin comunicate către suporterii steliști, cât și prin atitudinea și acțiunile membrilor Peluzei:

NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT nici un fel de comunicare sau discuție cu conducătorul fc fcsb în nici un moment. (...) Nu ne vom coborî la nivelul unei discuții cu acest personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru.

Membrii Peluzei nu vor accepta niciodată ca acest personaj să fie legat de numele acestui club, iar pentru asta afirmăm încă o dată că NU VOM CONSIDERA NIMIC CA FIIND PREA MULT pentru a ne apăra clubul. (...)

Stadionul este „casa noastră”, locul cel mai drag oricărui stelist și îl VOM APĂRA CU ORICE PREȚ! Legitimarea furtului de identitate pe care îl încearcă fcsb-ul prin organizarea unui meci pe Ghencea se va lovi de toată opoziția PELUZEI SUD și a tuturor steliștilor. (...)

În încheiere îndemnăm public conducerea clubului să taie din start aceste discuții apărute în presă prin declarații oficiale CLARE așteptate de către toți steliștii:

ÎN GHENCEA DOAR STEAUA BUCUREȘTI!

- Comunicat Peluza Sud Steaua

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.