Liga 1

Hat-trick „văruit” » Feșnic a ratat hențul din careu, dar VAR-ul nu: așa a înscris Dugandzic golul 3 cu Sepsi

Horațiu Feșnic, după ce a văzut hențul comis de Dimitrov // sursă foto: captură Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 ianuarie 2023

Rapid a beneficiat de pe urma video arbitrajului la meciul cu Sepsi OSK din etapa 22 a campionatului.

Elevii lui Mutu au început meciul ideal. În minutul 5, Marko Dugandzic a deschis scorul, după ce Kait l-a găsit în careul advers cu o pasă precisă. Doar 8 minute mai târziu, vârful rapidist a făcut „dubla”, lovitură de cap după un corner.

Golul 3, care a consemnat hat-trick-ul, a venit în minutul 19, de la punctul cu var. A fost un penalty dictat târziu, la câteva minute distanță de la momentul în care a fost comisă infracțiunea.

Rapid și Dugandzic au profitat de intervenția VAR

În minutul 17, „centralul” Horațiu Feșnic a oprit jocul, a făcut semn că merge să verifice o fază pe monitorul VAR și a pornit în alergare către marginea terenului.

Acolo a revăzut o fază petrecută ceva mai devreme, o intervenție suspectă a fundașului dreapta de la Sepsi OSK, Radoslav Dimitrov. Bulgarul a sărit neglijent în timpul unui corner al Rapidului, a ridicat brațul stâng și a deviat balonul cu acesta.

Hențul comis de Dimitrov

Horațiu Feșnic a ratat hențul în timp real, dar pe monitor i-a fost clar că trebuie acordat penalty. A arătat spre punctul cu var, iar Dugandzic a transformat lovitura de pedeapsă.

Marius Badea și Iulian Dima sunt arbitrii din camera VAR la meciul de astăzi.

Mai multe știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.