Liga 1

A plecat de la Dinamo și dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar: „De asta am refuzat să ne urcăm în autocar” + „Burcă e un mincinos”

Vasile Buhăescu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Atacantul Vasile Buhăescu (34 de ani) este unul dintre jucătorii care au plecat în ultimele zile de la Dinamo, după scandalul provocat de fotbaliști, care au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor financiare.

Vârful venit în vară, după ce și-a terminat contractul cu CSA Steaua, a vorbit despre situația de la Dinamo și despre fostul său antrenor, Ovidiu Burcă.

Reacția lui Vasile Buhăescu după plecarea de la Dinamo

„Am reziliat cu Dinamo. Nu am cerut bani în plus. Am primit la zi toate salariile.  Da, am spus că Burcă e un mincinos! Am avut două ședințe cu Burcă, sâmbătă și luni, noi voiam să știm câți bani mai luăm.

Tot ce spunea Burcă era un monolog. Ne-a chemat Vlad Iacob să ne zică faptul că nu mai facem parte din lot. Dacă era o problemă pe parte sportivă, probabil ne spuneau din decembrie.

Niciodată nu a spus vreun jucător că refuză să se antreneze dacă nu primește banii. Am refuzat să ne urcăm în autocar pentru că nu au vorbit cu noi, nu pentru că nu am primit banii. Nu am fost unul dintre cei care au inițiat această chestie, chiar nu știu cine a făcut asta. M-am dat și eu cu grupul.

La noi în vestiar au apărut alte nume că au pornit revolta. Asta ne-a deranjat, că am fost scoși responsabili pentru toată situația”, a spus Buhăescu la DigiSport Matinal.

VIDEO Mesaje de ultimă oră ale celor 6 jucători străini de la Dinamo: „Acesta este adevărul!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.