Campionate

„Autogol” în fața judecătoarei » Dani Alves a dat trei versiuni diferite pentru ce s-a întâmplat în seara în care e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Dani Alves // sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Presa din Spania prezintă detalii incredibile de la audierea lui Dani Alves (39 de ani), celebrul fotbalist brazilian arestat preventiv în Barcelona, pentru viol.

CONTEXT: 

  • Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 48 de trofee, este acuzat de viol de o tânără spaniolă. Agresiunea sexuală ar fi avut loc într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie. 
  • Vineri, pe 20 ianuarie, brazilianul a fost arestat preventiv, așa cum ceruse Procuratura spaniolă. Nu i-a fost stabilită cauțiune și va rămâne în penitenciarul Brians 1 din Catalonia pe durata anchetei.

Cum se apără Dani Alves, arestat preventiv în Barcelona

Aflat la sediul poliției, Dani Alves a negat vehement acuzațiile de agresiune sexuală și a afirmat că s-a aflat în acel club de noapte în seara respectivă, însă doar pentru scurtă durată.

Varianta fotbalistului nu se potrivește cu scenariul creionat de acuzare pe baza dovezilor adunate de Mossos, poliția din Barcelona.

Polițiștii au chestionat mai mulți martori, inclusiv personal angajat la acel club de noapte. Pe deasupra, au recoltat probe biologice din toaleta unde ar fi avut loc agresiunea sexuală și au vizionat camerele de supraveghere din club.

Dani Alves s-a contrazis de mai multe ori la Tribunal

Ulterior, Alves a oferit alte două versiuni în fața judecătoarei, iar aceasta l-a trimis în arest preventiv. Televiziunea catalană TV3 susține că fotbalistul a precizat 3 lucruri contradictorii în fața autorităților:

  • Mai întâi, că nu o cunoaște pe acuzatoare. 
  • Apoi a spus că o văzuse dar că nu s-a întâmplat nimic între ei. 
  • În final, a susținut că femeia a sărit pe el!

Aceeași sursă susține că Alves a afișat o atitudine narcisistă în fața judecătoarei, ca și cum se credea de neatins. Acest lucru nu l-a ajutat, judecătoarea a decis ca brazilianul să rămână în arest pe durata anchetei.

Mai multe știri despre Dani Alves:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.